TIETOSUOJASELOSTE

REKISTERINPITÄJÄ

T:mi Pertti J. Koskinen (Y-1385113 )

Torikatu 8. 11100 Riihimäki

puh. 045 133 3232

www.hierontapertti.fi

sähköposti: pietro.koskinen@gmail.com

REKISTERISTÄ VASTAAVA HENKILÖ

Pertti Koskinen

Torikatu 8. 11100 Riihimäki

puh. 045 133 3232

REKISTERIN NIMI

Hierontapertin asiakasrekisteri

KERÄTTÄVÄ TIETO

Nimi, puhelinnumero, nettiajanvarauksen tehdessä asiakas antaa myös sähköpostiosoitteen. Kaikki kerättävä tieto on asiakkaan itsensä antamaa. Kaikki asiakkaat täyttävät esitietolomakkeen ensimmäiseen hierontaan tullessaan. Lomaakkeella ilmoitetaan hoidon kannalta tarpeelliset terveystiedot. Tietoja, jotka eivät hoidon tai asiakassuhteen  takia ole tarpeellisia, ei kerätä.

ASIAKASREKISTERIN SÄILYTYS

Esitietolomakkeet ja manuaalinen ajanvarauskirja säilytetään Hierontapertin liiketilassa lukollisessa kaapissa. Nettiajanvaraus tiedot sijaitsevat suojatulla palvelimella (Visma-Passeli). Rekisterin käyttö edellyttää Pertti Koskisen henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Asiakastietoja säilytetään niin kauan kuin asiakas-hoitosuhteen kannalta on tarpeellista. Lähtökohtaisesti tietoja säilytetään asiakassuhteen aikana ja kuusi(6) kuukautta sen päättymisen jälkeen. 

Asiakkaalla on oikeus koska vain tarkistaa hänestä tallennetut tiedot ja tarvittaessa pyytää niihin korjausta tai halutessaan pyytää hävittämään tiedot hänestä. Asiakkaan tulee aina todistaa henkilöllisyytensä virallisella henkilötodistuksella. 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakastietoja ei luovuteta eikä siirretä kolmansille osapuille. Tietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai ETA:n ulkopuolelle. Tietojen käyttö suoramarkkinointiin vain asiakkaan kirjallisella suostumuksella.

ASIAKASTIETOJEN HÄVITYS

Silppuamalla tai polttamalla

YHTEYSTIEDOT

Pertti Koskinen

puh. 045 133 3232

Torikatu 8. 11100 Riihimäki

www.hierontapertti.fi

sähköposti: pietro.koskinen@gmail.com